Sinustako lampuri?

Onko lampurin polku harkinnassasi, mutta kaipaat tukea matkallesi? Yhteistyössä Vainion Teurastamon, Lammasmaailman ja alan asiantuntijoiden kanssa olemme kehittäneet Next Level Tuottaja -neuvontapaketin.

Next Level Tuottaja – neuvontapaketti

Olemme olleet huolissamme uuden CAP-ohjelmakauden- ja markkinoiden epävarmuuden sekä vaihtelevan maailmantilanteen vaikutuksista tilojen tulevaisuuteen. Siksipä kehittelimme porukalla neuvontapaketin tiloille, jotka harkitsevat lammastuotannon aloittamista tai laajentamista.

Yhteistyössä Vainion Teurastamon, Lammasmaailman sekä lammasasiantuntijoiden kanssa loimme Next Level Tuottaja – neuvontapaketin. Neuvontapaketti on tiloille edullinen, etenkin kun se voidaan toteuttaa myös Neuvo-rahoituksella. Neuvontapaketti sisältää lammas-/vuohituotannon ammattilaisen tekemän tilakäynnin, lammastaloudeen perehtyneen talousasiantuntijan neuvonnan sekä lampaisiin erikoistuneen eläinlääkärin neuvonnan. 

Tavoitteena on antaa perustietoa lampaista elinkeinona ja antaa tiloille tietoa päätöksentekoon mahdollisesta tulevasta lammastuotannosta tai auttaa tuotannon käynnistämisessä/laajentamisessa eteenpäin.

Otathan yhteyttä mikäli mietit uraa lampurina!